Форум хімфаку КНУ

Неформальне спілкування навколо факультетського життя

Ви не зайшли.

Оголошення

Увага! Пошта в доменах Яндекс і Mail.ru не працюватиме у профілях форумчан через введені урядом України санкції проти цих компаній. Всім, хто раніше використовував подібну пошту, для збереження колишньої функціональності форуму, рекомендується змінити її.

Форум є місцем неформального спілкування абітурієнтів, студентів, випускників та співробітників факультету. Всі повідомлення, опубліковані на форумі, відображають виключно точку зору їхніх авторів і, в жодному разі, не є офіційною позицією факультету. Зі свого боку, адміністрація форуму стежить лише за дотриманням загальноприйнятих норм громадського спілкування та технічною працездатністю форуму.

Для тих, хто не має кириличної розкладки клавіатури - віртуальна клавіатура. Бажаємо вам приємного проведення часу!

#1 01.04.2009 02:57:20

mio
Користувач
Реєстрація: 12.04.2006
К-ть повідомлень: 57

Постав своє запитання міністрам та нардепам!

Постав своє запитання міністрам, нардепам та припартійним молодіжкам!

Неофіційна газета в рамках Всеукраїнського телемосту «Рік молоді в Україні - це жарт?» дає можливість задати свої запитання до запрошених міністрів, народних депутатів, голів всеукраїнських припартійних молодіжних організацій та учасників всеукраїнської громадянської кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!». Та отримати від них відповідь!

Телміст має розпочатися 1 квітня о 14:30 в прес-центрі Інституту журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (вул. Мельникова, 36/1) і стосуватиметься таких питань як виконання передвиборчих обіцянок перед молоддю, виконання Указу Президента «Про рік молоді в Україні», та стан молоді в регіонах. Телеміст має в он-лайн режимі об’єднати Круглі столи за участю молодих людей більшості обласних центрів країни. По завершенню телемосту очікується підписання резолюцій, які будуть надіслані до національних та регіональних органів державної влади. До участі у телемості запрошені міністри Юрій Павленко та Іван Вакарчук, народні депутати Леся Оробець, Арсеній Яценюк, Андрій Парубій та Микола Катеринчук, а також голови всеукраїнських припартійних молодіжних організацій.


ЗАДАЙ СВОЄ ЗАПИТАННЯ НА gazeta.univ.kiev.ua !!!


1 квітня журналіст Неофіційної газети в онлайн режимі задасть твоє запитання учасникам телемосту. Навіть якщо запрошені учасники не з'являтья на заході, Неофіційна газета зобов'язується отримати від них відповідь. Усі відповіді будуть опубліковані на електронних шпальтах газети.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Всеукраїнський телеміст організовано організаціями-учасниками кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!» – всеукраїнської громадянської кампанії, метою якої є моніторинг та контроль за реалізацією передвиборчих обіцянок, даних молоді політичними силами під час виборів до Верховної Ради. До складу «МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ» входять 9 позапартійних всеукраїнських молодіжних організацій та 2 об’єднання органів студентського самоврядування.

Коротко про передвиборчі обіцянки, дані молоді політичними силами під час востанніх виборів до Верховної Ради, читай тут – mvarta.ho.ua

Про стан виконання передвиборчих обіцянок перед молоддю читай тут – studzahist.livejournal.com/2008/10/30/

Указ Президента «Про рік молоді в Україні» читай тут – www.president.gov.ua/documents/8082.html

Поза форумом

Зараз в цій темі користувачів: 0, гостей: 1
[Bot] ClaudeBot

Низ форуму

Під управлінням FluxBB
Модифікував Visman

[ Згенеровано за 0.025 секунд, виконано 8 запитів - Використано пам'яті: 556.45 КБ (Пік: 603.02 КБ) ]