Ви не зайшли.
Сторінки: 1
Мені якось дуже жаль стало, коли я подивився по ящику матеріал про те, як таким собі N студентам (десь зо 300-м), які зробили мало не фундаментальні відкриття кожен в своїй області, забезпечили гідне життя шляхом виплачування стипендії, з якою вони можуть на все решту не зважати і спокійно віддатися науці. Я було вже подумав - а що ж то за стипендія така? Виявилося - стипендія фонду Пінчука, макулатура якої висіла не так давно у нас на фаці, розміром 500 =г= чи близько того.
Про яке гідне життя можна говорити?
Який сенс? Можна набагато простіше заробити кращі гроші.
Хіба вартує така мізерна сума привселюдного сорому у формі проведення тебе в "піонерських" рядах через ніс літака АН, і далі повз купку "поважних мудил"? Мені здається, ні. Хіба що хотіти PR за будь-яку ціну.
Мені здається, він міг зробити набагато більше, якби придбав яке-небудь варте уваги обладнання в якийсмь інститут НАН чи в університет, навіть не наш можна, тільки щоб адекватним людям те дісталося.
Поза форумом
А тут не треба. Розумію, що Пінчук хоче себе залишити в історії України. А нам, рядовим студентам, маленький вогник надії на те , що хоч хтось турбується про майбутнє молодих людей. При Фонді Пінчука запрацює (починає) база даних для працевлаштування обдарованих студентів, декілька ще соціальних проектів для студентів.
Поза форумом
А мені здається, що ВВ правий.
З грішми Пінчука можна було б і більше дати.
Та ще й брудні гроші Пінчука.
Розумію, що вони не пахнуть, але...
Поза форумом
З грішми Пінчука можна було б і більше дати.
Та ще й брудні гроші Пінчука.
Розумію, що вони не пахнуть, але...
А какое Вы имеете право давать такие оценки? больше, меньше? это ведь не Ваши деньги Правда, еще забавнее безапелляционное заявление о том, что деньги Пинчука "грязные".. Вы-то откуда знаете?
Поза форумом
А тут не треба. Розумію, що Пінчук хоче себе залишити в історії України.
Щось мені соромно за нашу країну
А щодо закидів про брудні гроші, можете перевірити і поритися в аналах історії.
Ще одне, що помітив: на конкурс можна пропихнути практично будь-яку роботу, є в ній новизна чи ні. Мабуть із-за того, що він носить формальний характер
Поза форумом
Сторінки: 1
[ Згенеровано за 0.026 секунд, виконано 7 запитів - Використано пам'яті: 563.97 КБ (Пік: 610.54 КБ) ]