Ви не зайшли.
Студентське самоврядування хімічного факультету
в рамках Стипендіальної програми Фонду Віктора Пінчука
ОГОЛОШУЄ КОНКУРС
на премію екс-Голови Студентського Парламенту хімічного факультету
Яблокова В`ячеслава
Премія - 20 гривень!
Умови: Якщо Вас виключили з факультету за академзабогованість або втрату зв`язків з Університетом, то це для Вас.
Нагорода: 20 грв тому, хто буде виключений з хімічного факультету!
Поспішай! Скоро кінець сесії!
Виключись з Університету і гарантовано отримай 20 гривень!
Актуальність: Останні роки на факультеті проявляється ігнорування деякими студентами навчального процесу. Це створює серйозну проблему подальшого розвитку інтелектуальної еліти України.
Ідея: Відрахування таких студентів з Університету.
Наукова новизна: Ініціювати добровільне відрахування з факультету.
Відредаговано Banan (18.01.2007 18:21:02)
Поза форумом
Обома руками за! Гарний стьоб як з "лузерів", так і з пана Сяви.
Поза форумом
Vot, ne poymu, eto chto shutka ili vse deystvitel'no tak zapusceno? Vvedite simvolicheskuyu platu za obuchenie studentov na himfake (equiv 100$ v semestr). Problemi ischeznut sami soboy i poyavatsya den'gi na 1-2 issled. proekta.
Поза форумом
В такому випадку більшість студентів, які зараз віддають перевагу пасковарінню перед парами, остаточно заб'ють на пари. А на факультеті спостерігатиметься недобір.
Поза форумом
Живий приклад - військова кафедра, яка не так давноперейшла в розряд платних розваг .
Люди платять більш ніж 2000 =г= на семестр, але це все одно їх не змушує відвідувати всі пари, бо очевидне завдання такої радості - відмазка від армії, плюс військове звання (декому, особливо з аналітиків, треба), плюс нажива для самих військових. Здача екзаменів полягає в якісному і кількісному накриванні поляни, наскільки я чув
Поза форумом
Наближається час виплати премії! Не прогавте вручення!
Поза форумом
Нарешті сталося!
Першим номінантом на здобуття премії став Степасюк Андрій - студент ІІІ курсу кафедри "Фізхімія", який особисто сам забрав документи і поїхав будувати разом з собіподібними дачі під Москву.
Вітаємо переможця!
Поза форумом
Цитата к: Нарешті сталося!...
Уважаемый г-н
Яблоков, хочу порекомендовать вам проверять полученную вами информацию на достоверность или же более точно сформулировать условия конкурса. Во-первых: меня не отчислили за академзадолженности, во-вторых: я не потерял связей с университетом, поскольку мои документы до сих пор храняться в деканате. Я просто взял академотпуск по состоянию здоровья с правом восстановления когда я того пожелаю...
Поза форумом
И еще: вы в любом случае должны мне 20 гривен за моральный ущерб: мои знакомые заходили на этот форум и мне пришлось долго объяснять им, что я не отчислен с факультета...
Поза форумом
[ Згенеровано за 0.030 секунд, виконано 7 запитів - Використано пам'яті: 582.53 КБ (Пік: 629.1 КБ) ]