Форум хімфаку КНУ

Неформальне спілкування навколо факультетського життя

Ви не зайшли.

Оголошення

Увага! Пошта в доменах Яндекс і Mail.ru не працюватиме у профілях форумчан через введені урядом України санкції проти цих компаній. Всім, хто раніше використовував подібну пошту, для збереження колишньої функціональності форуму, рекомендується змінити її.

Форум є місцем неформального спілкування абітурієнтів, студентів, випускників та співробітників факультету. Всі повідомлення, опубліковані на форумі, відображають виключно точку зору їхніх авторів і, в жодному разі, не є офіційною позицією факультету. Зі свого боку, адміністрація форуму стежить лише за дотриманням загальноприйнятих норм громадського спілкування та технічною працездатністю форуму.

Для тих, хто не має кириличної розкладки клавіатури - віртуальна клавіатура. Бажаємо вам приємного проведення часу!

#1 09.11.2006 01:15:15

univer
Користувач
Реєстрація: 22.10.2006
К-ть повідомлень: 7

Фестиваль незалежної студентської преси

16-17 листопада в м. Києві відбудеться фестиваль незалежної студентської преси. Якщо Ти маєш пряме відношення до студентських ЗМІ, гайда до нас!

Під час фестивалю Тебе очікують:
•    Майстер-клас “Розробка і створення медіа-проекту на прикладі журнала “Фокус”. Редакційний процес у виданні” від Вахтанга Кіпіані, головного редактора журналу “Фокус”, найбільшого колекціонера самвидава в СНД. Екскурсія до редакції одного з найякісніших журналів.
•    Тренінг “Як не стати слугами цензури” від Єгора Соболєва, журналіста та телеведучого "5 каналу"
•    Семінар “Влада і незалежні ЗМІ. Реформа українських ЗМІ” з Андрієм Шевченко, народним депутатом України, головою комітету ВР з питань свободи слова та інформації, екс-шеф редактором "5 каналу".
•    Екскурсія до Верховної Ради України
•    Майстер-клас "Комерціалізація незалежного студентського видання"
•    Круглий стіл “Стандарти студентських ЗМІ” та брейнсторм "Розробка редакційної угоди між вищим навчальним закладом та редакцією студентської газети"
•    Ярмарок студентських видань

Участь у фестивалі не можуть приймати "студентські" газети, головними редакторами яких є ректора або представники адміністрації. Ключовим фактором для участі у фестивалі є незалежність студентської газети або прагнення до її отримання. Кількість учасників фестивалю обмежена.

Організаторами фестивалю є Спілка Ініціативної Молоді (СІМ), студентські газети "УНІВЕР" та "Поліграф".

Організатори не покривають транспортних витрат учасників, не забезпечують проживання та харчування учасників, але гарантують дійсно цікавий контент!

Для участі потрібно заповнити анкету та надіслати її на адресу studzmi@gmail.com до 22:00 14 листопада. Про результати відбору буде повідомлено до 14:00 15 листопада.

Анкета - univer.univ.kiev.ua/wp-content/uploads/ … i-fest.doc

Поза форумом

Зараз в цій темі користувачів: 0, гостей: 1
[Bot] claudebot

Низ форуму

Під управлінням FluxBB
Модифікував Visman

[ Згенеровано за 0.030 секунд, виконано 7 запитів - Використано пам'яті: 556.37 КБ (Пік: 602.94 КБ) ]