Ви не зайшли.
ximik.ucoz.ru
Заходьте! Дивіться! Не бийте сильно!
Я знаю, що сайт не дуже, але я ще нічого особливого на ньому не робив! Поки що кинув декілька статтів, та відкрив парочку тем на форумі!
То ж не звертайте уваги на деякі недоробки, а заходьте, регіструйтесь спілкуйтесь!!!
Далі Буде...
Відредаговано kazik (22.05.2006 16:36:29)
Хай живе і процвітає........
Поза форумом
Выглядит неплохо. Желаю успехов. Проблема сайтов, как правило, не в создании, а в постоянной поддержке. При условии заполненя рубрик, сайт производит впечатление амбициозного проекта, поэтому вам понадобится помощь. Только вот второй форум, по-моему, пока лишний. На существующем народу немного, поэтому дробить их наверное рановато, особенно когда есть дублирующие разделы: "химия, кафедра ..."
Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it.
Richard Feynman
Поза форумом
Не хочу проводить аналогии, но часто бывает так, как произошло с сайтом www.dx.kiev.ua/ - сделали, поддержали в течение года, потом сайт стал бесхозным.
Поза форумом
Не хочу проводить аналогии, но часто бывает так, как произошло с сайтом www.dx.kiev.ua/ - сделали, поддержали в течение года, потом сайт стал бесхозным.
Можливо. Але цей сайт не тільки про День хіміка чи ще якесь свято, а про все що відбувається на факультеті. А те що сайт Ximik.ucoz покищо пустує та не обновляється, то це тимчасово (просто з навчанням проблеми і немає часу для сайту).
А взагалі то життя покаже!!!!!!!!!
Поза форумом
При условии заполненя рубрик, сайт производит впечатление амбициозного проекта, поэтому вам понадобится помощь.
Одного помічника я собі вже знайшов, але зайві руки нам не завадять!!!
Только вот второй форум, по-моему, пока лишний. На существующем народу немного, поэтому дробить их наверное рановато
А ось з цим я трішки не згоден. Справа в тому, що на цьому форумі маловато тем де студенти могли б просто писати навіть про всякі дрібниці (про футбол, про музику, кіно ....) а інколи так хочеться виговоритись!!!
На существующем народу немного, поэтому дробить их наверное рановато, особенно когда есть дублирующие разделы: "химия, кафедра ..."
Народу мало тому що про сайт знають тільки ті, хто заходив на ось цей форум. Але можливо вже сьогодні я повішу оголошення про цей сайт на стендах нашого факультету, а ще нам обіцяли розмістити посилання про сайт на Chem.univ.kiev.ua
А з розділами я попрацюю і візьму до у ваги ваше зауваження! Але це зауваження потрібно було писати на форумі ximik.ucoz
Дякую за увагу!
Поза форумом
О, так, я розриваюсь між двома форумами!
Справа в тому, що на цьому форумі маловато тем де студенти могли б просто писати навіть про всякі дрібниці (про футбол, про музику, кіно ....) а інколи так хочеться виговоритись!!!
Для подобных разговоров есть forum.ukrweb.net/ - это, всё таки, "Форум ИВЦ химического факультета".
Поза форумом
Для подобных разговоров есть forum.ukrweb.net/ - это, всё таки, "Форум ИВЦ химического факультета".
Ага! і там адміни такі добрі Я там півроку сидів поки вони мене не дістали
Поза форумом
А сам не гіршим будеш???
Поза форумом
[ Згенеровано за 0.032 секунд, виконано 8 запитів - Використано пам'яті: 590.95 КБ (Пік: 637.52 КБ) ]