Ви не зайшли.
А ви любете ходити на пари? Особливо на лекції!
Всі знають, що ходити на пари потрібно! Але чому не всі ходять? Давайте виділим такі варіанти для відповіді:
1) Мені не цікаво на цій парі
2) Ліньки вставати
3) Я працюю і мені ніколи їздити на пари
4) Я вважаю краще повчитися вдома
5) Я ходжу на всі пари!!!!!!
Залиш і ти після себе коментар!
Давайте будем відверті!
Відредаговано kazik (18.04.2006 13:20:30)
Хай живе і процвітає........
Поза форумом
Так як я розпочав цю тему мені й починати.
Я стараюсь ходити на всі пари, але не завжди це виходить. Причини бувають різні!
Буває що інколи віддаю перевагу додатковому заробітку ніж цікавій лекції, або десь поїхав виступати чи загуляв вдома. Але причиною більшості моїх прогулів була сама пара. Ну якщо мені не цікаво слухати викладача який щось бубнить собі під ніс і дивиться в вікно. І якщо я знаю що не зможу себе пересилити слухати його, то я краще самостійно опрацюю цей матеріал вдома ніж буду сидіти на парі і малювати веселі слова на парті.
Значно цікавіше слухати викладача який розповідаючи дивиться тобі в очі і в його очах ти можеш побачити цю іскорку, якою він намагається розпалити в тобі вогонь цікавості та натхнення. І після цієї лекції тобі вже самому цікаво вивчити заданий матеріал.
Хай живе і процвітає........
Поза форумом
Знаєш, і справді, є пари цікаві, а є такі, що краще спати на задній парті (або займатися іншими корисними речами:-) Особисто я вважаю, що наше відношення до пари дуже залежить від ставлення до викладача. Наприклад, на пару Воловенка я просто не можу собі дозволити не прийти.
ДА.Я вот,наприер вообще ненавижу пары именно на химфаке.исключение только англ.яз и что-то вроде религии,этики философии.но приходтся ходить приходится учить всякую тупую фигню:физику математику и такое разнок.ну и какие будут советы?????????????????
Шо, 1курс? Вот как раз на религию и можно не ходить, а на физику и математику - стоит! Если, конечно, ты не настолько умна, чтобы жаждщать личной беседы с преподом :-)
kIRA, а що ти тоді робиш на хімфаці??? Переводся кудись на гуманітарію!!!
Поза форумом
в том-то и делочто я делаю на химфаке?????????????хотя прикольно чувятвовать себя там где мало кто тебя понимает!!!!!!!!!!!!!!!!!а по поводу личной беседы с преподом(это я к angel),знаешь у нас нет таких преподов с каким бы я жаждала личной беседы.да и химия что-то нравится начала...........................
Поза форумом
Мне кажется, kIRA, на факультете немало преподавателей, интересных в личном общении. Другое дело, что ВЫ им можете предложить, как собеседница?.
Поза форумом
[ Згенеровано за 0.032 секунд, виконано 8 запитів - Використано пам'яті: 581.37 КБ (Пік: 627.94 КБ) ]