Форум хімфаку КНУ

Неформальне спілкування навколо факультетського життя

Ви не зайшли.

Оголошення

Увага! Пошта в доменах Яндекс і Mail.ru не працюватиме у профілях форумчан через введені урядом України санкції проти цих компаній. Всім, хто раніше використовував подібну пошту, для збереження колишньої функціональності форуму, рекомендується змінити її.

Форум є місцем неформального спілкування абітурієнтів, студентів, випускників та співробітників факультету. Всі повідомлення, опубліковані на форумі, відображають виключно точку зору їхніх авторів і, в жодному разі, не є офіційною позицією факультету. Зі свого боку, адміністрація форуму стежить лише за дотриманням загальноприйнятих норм громадського спілкування та технічною працездатністю форуму.

Для тих, хто не має кириличної розкладки клавіатури - віртуальна клавіатура. Бажаємо вам приємного проведення часу!

#1 03.05.2010 18:00:35

zaitsev
Користувач
Місце: Бразилия
Реєстрація: 15.05.2005
К-ть повідомлень: 238

Наука на химическом факультете

Сегодня (03.05) в выходной день(!?) под воздействием результатов собрания НДЧ (см. www.univ.kiev.ua/ua/news/2026/) решил написать Украинско-Французский проект. Для этого нужны данные по международному сотрудничеству нашего факультета. Знаю, что у нас у единственных в Украине существует структура под названием лаборатория без границ, которая финансируется ЦНРС и университетом. Ее открытие было большим событием. Приезжали подписывать договор чуть ли не директор ЦНРС. Сегодня попытался найти на сайте как точно называется эта лаборатория и кто ее директора. Результат нулевой. Про науку на факультете - только отчет за 2006 год!!! Все только на украинском. На английском - ноль вообще.
Вот я и подумал. Могу ли я требовать от сотрудников международных грантов, если сам, про наш знаменитый факультет с его богатой историей международного сотрудничества ничего найти не могу.
Вопрос риторический.

Поза форумом

#2 09.09.2011 20:40:29

zaitsev
Користувач
Місце: Бразилия
Реєстрація: 15.05.2005
К-ть повідомлень: 238

Re: Наука на химическом факультете

Интересная лекция
22 Сентября 2011 в 14:00 в БХА с лекцией выступит наш бывший выпускник, а ныне директор знаменитой биосенсорной лаборатории в Кардифе (Уэльс) Профессор Сергей Пилецкий.
Лекция будет проведена на русском, а слайды будут на английском.
Приглашаются все, кто интересуется последними достижениями в области биосенсоров.

Поза форумом

Зараз в цій темі користувачів: 0, гостей: 1
[Bot] claudebot

Низ форуму

Під управлінням FluxBB
Модифікував Visman

[ Згенеровано за 0.022 секунд, виконано 8 запитів - Використано пам'яті: 556.42 КБ (Пік: 602.99 КБ) ]