Ви не зайшли.
Сторінки: 1
Привет всем!Хочу попробовать поступить к Вам в этом году.Химию люблю,но стоит ли,реально ли на бюджет без званий и регалий.Выпускник химфака-кто он,куда его распределяют,где он ищет работу?Спасибо.
Поза форумом
Шановний абітурієнт, якщо Ви, дійсно, любите хімію, обовязково вступайте на хімічний факультет. "Регалії" мають знання у випадку позаконкурсного відбору. Таких місць на бюджеті не більше як 60%, інші 40% - за результатами зовнішнього незалежного тестування. Це не так мало. Щодо роботи: то робота сама шукає наших випускників (подивіться в Ресурсах сторінку працевлаштування). Роботодавцями виступають солідні фармфірми, заводи, науково-дослідні установи, державні установи (санепідстанції, водоканал, криміналістичні центри, офіційні ділери відомих хімічних фірм, вищі навчальні заклади. Детальніше про факультет можна почитати на сайті: Про факультет: Факультет сьогодні. (Нижче інформація стисло).
Хімічний факультет готує хіміків широкого профілю, що працюють в науково-дослідних інститутах, освітніх закладах в Україні та закордоном, а також на виробництві. Щорічно факультет випускає близько 100 спеціалістів та магістрів. Кращі студенти продовжують навчання в аспірантурі Київського національного університету імені Тараса Шевченка та НДІ НАН України (близько 4 0%), а також у магістратурі й аспірантурі у провідних університетах Європи, США та Канади (близько 15%). Ведуться преговори з Міністерством екології та природних ресурсів України з приводу надання держзамовлень на випускників цієї спеціалізації.На кафедрах аналітичної та неорганічної хімії хімічного факультету здійснюється підготовка бакалаврів, спеціалістів та магістрів зі спеціалізації “Екологічна хімія ” та “Хімічний контроль навколишнього середовища”. Випускники цих спеціалізацій отримають класичну хімічну освіту та поглиблені знання у галузі екологічних світових проблем та екологічної ситуації на Україні, оволодівають сучасними методами аналізу об’єктів довкілля, ідентифікації та знешкодження екологічно безпечних відходів та іншими потрібними хімікам-екологам знаннями.
Заст.декана проф.Запорожець О.А.
Поза форумом
Я є студенткою-хіміком одного з київських ВНЗ, в цьому році закінчую бакалаврат. Дуже хочу навчатися на магістерці на хімічному факультеті!!! Що для цього потрібно? Адже "академрізницю" вже не потірбно здавати? І які в цьому році будуть вступні фахові випробування для вступників на магістерську програму і де можна з ними ознайомитися?
Дякую
Поза форумом
Правила прийому на хімічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка на 2008/2009 навчальний рік для підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем "спеціаліст", "магістр" шукайте на цьому сайті в рубриці: Абітурієнт: Умови прийому. Дати вступних іспитів будуть уточнені і вказані на Головній сторінці Абітурієнт на початку червня. Заст.декана Запорожець О.А.
Поза форумом
Здравствуйте!
Я собираюсь поступать на химический факультет в этом году и хотел бы задать несколько вопросов.
1. Когда на факультете будет День открытых дверей?
2. Я принимал участие в университетской олимпиаде по химии и получил письмо, о том что получил диплом 3-й степени. Там же написано, что это дает право на поступление по результатам собеседования. В правилах приема в Университет написано, что призеры университетской олимпиады могут быть зачислены по рекомендации приемной комиссии. Это одно и то же? И как проходит собеседование? Насколько оно сложнее или проще экзамена?
3. Сколько бюджетных мест планируется в этом году?
4. И нескромный вопрос: какая стипендия у студентов химфака?
Спасибо
Поза форумом
А когда "День химика"?
Поза форумом
Сторінки: 1
[ Згенеровано за 0.032 секунд, виконано 7 запитів - Використано пам'яті: 576.52 КБ (Пік: 623.09 КБ) ]