Ви не зайшли.
ПРИВІТ НЕСТОРОВУ
И вам доброго дня. Однако если вы не можете переписать ник (фамилию) собеседника без ошибок, используйте все же копи-паст.
хромають в науці не тільки ті хто є активістами, а й ті, хто не хоче вчитися!
Сколько активистов я не видел на протяжении своего нахождения на химфаке, учеба всегда была для них средством перехода на следующий курс и, впоследствии, получения диплома. Исходя из отсутствия исключений я сделал вывод о невозможности сосуществования КВНщика и прилежного студента (хорошо учащегося и делающего серьезную работу) в одном физическом лице. Если у Вас это получилось - я искренне за Вас рад. Впрочем, ваша фраза по сути своей совершенно не противоречит вышеприведенному утверждению.
І ніхто не пропонував щоб декана вибирали студенти! Просто потрібно до голосів додати лише невеличкий відсоток студентських голосів.
Какой смысл в небольшом проценте? Ваш ответ наводит на мысль, что вас интересует не результат голосования как таковой, а сам по себе факт вашего (т.е. студенческого) участия. Нельзя не согласиться с Иштваном - проглядывается ранняя (и нездоровая) тяга к власти.
Поза форумом
Пробачте nestеrov , якщо я вас дуже образив написавши з помилкою ваше прізвище (нік), але я попросив вибачення, так як поспішав!
Ні, якщо декана будуть вибирати одні студенти, то звісно що це нікуди не годиться! Але й з думкою молоді (студентсва) також потрібно рахуватися! Чи ми для вас взагалі, тільки як об'єкти, за навчання яких вам платять гроші!?
Хай живе і процвітає........
Поза форумом
А навіщо ходити на вибори Президента? Нехай самі вирішують, що як робити, кого обирати. В селах нічого не знають про політику, а голосують. Так давайте селянам заборонимо голосувати! А студенти навіщо? А цих активістів взагалі повиганяти з хімфаку. І так Ви виховуєте в Університеті (не в якомусь там триорденоносному Чернігівському, а в КНУ) молодь, майбутнє покоління українців, у яких, по Вашим словам, розвивається нездорова тяга до влади? Може, це пробудження української самосвіфдомості, розуміння того, що ти громадянин?! Так ні, Ви говорите, що це цитую "проглядывается ранняя (и нездоровая) тяга к власти." Так давате, дійсно, мовчки сидіти в підвалах і мовчати. Соромно! І мені соромно, що я таке пишу людині, яку не знаю. Вибачайте, але за душу бере, коли таке говорять, коли ти намагаєшся пробудити людей до усвідомлення, хто ти є.
Поза форумом
Якщо студенти дійсно знають викладачів лише на 5%, то я вважаю, що це провина не студентів, а впершу чергу викладачів.
Ну да - вам ещё подробное личное дело и полный отчёт о личной жизни подавай .
Поза форумом
А студенти навіщо? А цих активістів взагалі повиганяти з хімфаку. І так Ви виховуєте в Університеті (не в якомусь там триорденоносному Чернігівському, а в КНУ) молодь, майбутнє покоління українців, у яких, по Вашим словам, розвивається нездорова тяга до влади? Може, це пробудження української самосвіфдомості, розуміння того, що ти громадянин?! Так ні, Ви говорите, що це цитую "проглядывается ранняя (и нездоровая) тяга к власти." Так давате, дійсно, мовчки сидіти в підвалах і мовчати.
Я повторю еще раз, что в моем понимании студенты приходят на химфак учится, познавать азы науки, перенимать опыт и знания своих учителей и, приложив свои усилия, превосходить их. А отнюдь не, цитирую, для "пробудження української самосвіфдомості". Разговаривать про политику я вообще не вижу смысла.
Соромно! І мені соромно, що я таке пишу людині, яку не знаю. Вибачайте, але за душу бере, коли таке говорять, коли ти намагаєшся пробудити людей до усвідомлення, хто ти є.
Могу Вас уверить, что знания и опыт по "пробудженню людей до усвідомлення" никак Вам не пригодятся, если Вы будете работать по полученной у нас специальности.
А массовиков-затейников я действительно повыгонял бы. Извините за резкое высказывание. Потому что на их месте могли бы оказаться студенты, которым интересна наука, а не социальная работа.
Поза форумом
Тоді давайте на вступних іспитах (чи на співбесіді), будем запитувати в абітурієнтів не рівняння "срібного дзеркала" , а "Чим ви займались в школі"? "Чи висловлювали свою думку"? Чи брали актувну участь у новорічних вечорах"? "Чи грали в КВН"? А в самому кінці, якщо відповідь позитивна, задавати питання: "Чи каєтесь ви в своїх вчинках, чи будите надалі чинити опір науці і чи згодні ділити хвилини щастя та хвилини біди разом з хімією".
Ото вже вам буде добре! Студенти будуть робити все що ви їм накажите, аби це було на благо науці!
А ось ще згадалось! На посвяті, здається, хтось з викладачів згадував що Маргарет Течер за спеціальністю хімік (і ще хтось, вже точно не пам'ятаю). Так вони гарно вчилась, але мабуть займалась не тільки наукою і явно не були пасивними по відношенню до себе та того що робилось навколо них.
А хто захоче досягнути вершин науки, той їх доб'ється будучи і КВНщиком і політиком і ....... і.т.д
А без масовиків-затійників, життя факультету було б сірим та підгнилим! (та навіть на цей форум заходили б тільки адміни, модератори та korendovych).
Їм ще потрібно дякувати за те, що вони самі попре весь тиск, роблять такі чудеса як: "Хімэра", "Міс", дні першокурсника та хіміка.....
А ось ще згадалось! На посвяті, здається, хтось з викладачів згадував що Маргарет Течер за спеціальністю хімік (і ще хтось, вже точно не пам'ятаю). Так вони гарно вчилась, але мабуть займалась не тільки наукою і явно не були пасивними по відношенню до себе та того що робилось навколо них.
А хто захоче досягнути вершин науки, той їх доб'ється будучи і КВНщиком і політиком і ....... і.т.д
А без масовиків-затійників, життя факультету було б сірим та підгнилим! (та навіть на цей форум заходили б тільки адміни, модератори та korendovych).
Не уходя в крайности, я не вижу проблем в массовиках-затейниках на факультете, более того, считаю, что КВН, игры в самоуправление, и т.д. являются одной из составляющих университетской жизни, и даже полезны в разумных дозах (в свободное от учебы время). Heкоторые "затейники" имеют проблемы с успеваемостью, но в итоге происходит своего рода естественный отбор и проблема решается сам по себе. Примеры высокой успеваемости "затейников" мне тоже известны.
Їм ще потрібно дякувати за те, що вони самі попре весь тиск, роблять такі чудеса як: "Хімэра", "Міс", дні першокурсника та хіміка...
Кстати, никакого давления в мое время не было, наоборот, мелкие поблажки. неужели все так изменилось?
Banan: Выборы декана к "...пробудженню української самосвідомості, розуміння того, що ти громадянин..." никакого отношения не имеют. Вы хотели бы, чтобы ваши дети учились в школе, директора которой выбирают ученики? Или лететь в самолете, пилота которого выбрали пассажиры демократическим голосованием в аэропорту?
Оставив на время дискуссию о целесообразности вовлечения студентов в выборы декана, лучше предложите реальный механизм(ы) "участия студенчества" в таком действе. Например, агитационные выступления студентов непосредственно перед выборами? Или отдельное голосование студентами, победитель получает N голосов на выборах? В общем, дорогие студенты, предлагайте ваше видение такой процедуры.
Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it.
Richard Feynman
Поза форумом
Тиску звичайно як такого немає! Ну і поблажок особливих також. Це залежить від викладача та його ставлення до культ-масових заходів. Якщо викладач цікавиться культурною діяльністю факультету (більш того приймає сам в ній участь) то звичайно, маленькі поблажки допускаються (хоч перед цим тебе добре потріпають). А якщо викладач вважає, що студент повинен тільки вчитися і не займатися такими пустощами, то вибчте все якраз навпаки. Навіть був такий випадок коли відносини з викладачем були досить гарні до того моменту, поки профФесор не дізнався що я КВНщик.
korendovych: Или отдельное голосование студентами, победитель получает N голосов на выборах?
Ну так ми про це й говорим (студенти), а нас чомусь розуміють ніби ми хочем самі вибрати декана.
Хай живе і процвітає........
Поза форумом
Розповідаю механізм участі студентів у виборах декана. В квітні цього року Вчена Рада Університету ухвалила рішення про обовязкове включення до складу Вчених Рад факультетів (інститутів) представників студентського самоврядування (студпарламент і профком студентів). Тому ступінь залучення студентів до голосування буде залежити від цих двох студентів. Як вони вирішать залучити Студентство хімфаку - справа до них. На даний час я, як голова СП хімічного, не включений в склад Вченої Ради факультету і туди не рвуся - якщо вирішать включити, то включать. До Вченої Ради зараз входить профбюро хімічного - один голос від студентів. Отакі пироги. Пропоную закрити тему - до виборів, мені так здається, ще досить далеко.
Відредаговано Banan (21.09.2006 13:52:31)
Поза форумом
[ Згенеровано за 0.088 секунд, виконано 8 запитів - Використано пам'яті: 622.73 КБ (Пік: 669.3 КБ) ]