Ви не зайшли.
що це за мясокомбінат?
не совсем понятно, кто же Мисс Химфака? Девушка на первой фотографии из серии "пьянка"?
Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it.
Richard Feynman
Поза форумом
Ні-ні!!!! міс Хімічний факультет це гарна білявка... тільки її фото не має на пянці, тому що її там здається не було...
я не хочу сказати, що дівчина не гарна...
ПС міс хімічний факультет третя зліва на першому фото
а ще на четвертому фото під третім номером
В следующий раз надо будет как-то контролировать вопрос с конкурсантками. Это же конкурс красоты, всё-таки! Ну ладно, Мисс ещё ничего (было бы кошмарно, если бы Мисс и Вице-Мисс поменяли местами). Но, по-моему, там были конкурсантки, более достойные первых трёх титулов.
А хтось може докладно написати про цей конкурс? Наприклад, на новому сайті? Я про те, які були конкурси, хто приймав участь, хто який титул отримав і т.д.
це хто на ваш погляд був більш достойний цього титулу?мені здається. що більш достойні( іїх багато) взагалі не приймали участі в конкурсі...
і ще питання... яке враження від дівчат може виникнути у посторонньої людини?
в мене одразу всі почала питати, після перегляду фото, чи всі дівчата на хімфакі такі страшні? чи в конкурсі приймали участь найкращі з них?
З тих хто приймав участь виграла дійсно найкраща!!! А взагалі дівоча краса дуже суб`єктивне поняття!!!
Поза форумом
Почнемо з того, що на фото не всі є.
[ Згенеровано за 0.032 секунд, виконано 7 запитів - Використано пам'яті: 573.45 КБ (Пік: 620.02 КБ) ]