Ви не зайшли.
Я еще вспомнил о важной составляющей студенческой жизни - профсоюзе. Существует ли до сих пор сия благородная организация и защищает ли она интересы трудового элемента посреством принудительных отчислений со стипендии?
Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it.
Richard Feynman
Поза форумом
А що це у вас "зарождаєтса"? Який студпарламент? Якщо є два-три активіста, яким не байдуже - є студентський рух, немає їх - ... Справа не в назвах організацій, а в людях. І бананчик він правий щодо того як ми з ним збираємось та думаєм який захід провести та щоб резонанс був. Правда столи від їжі не ломяться та й столів немає - на природі, з пляшечкою соку.
Поза форумом
А що це у вас "зарождаєтса"? Який студпарламент? Якщо є два-три активіста, яким не байдуже - є студентський рух, немає їх - ... Справа не в назвах організацій, а в людях. І бананчик він правий щодо того як ми з ним збираємось та думаєм який захід провести та щоб резонанс був. Правда столи від їжі не ломяться та й столів немає - на природі, з пляшечкою соку.
А я вот слышал, чьто КВНщикам хорошее помещение дают.. Им дают, а вам нет? Почему это? Непонятно. А если серьезно, раз это ИМ не нужно, то ничто не поможет. Нет революционной ситуации, как говорили классики (разведайте что делается в КИМО, вот где революция).
Поза форумом
З приводу приміщень. Жити разом будуть всі, а не так, що комусь - заселяйтесь, інші - йдіть подалі. Проблема в іншому - коли нададуть це приміщення, бо, як на мій погляд, складається відчуття, що викладачам начхати на своїх студентів. Так, вигнаняють з компа - допишу пізніше. Тоц!
Поза форумом
Приміщення дають-дають, а дати не можуть. Тому що ремонт зробили, а витяжки якоїсь винести сили не вистачає.
Відредаговано kazik (25.03.2006 02:13:33)
Хай живе і процвітає........
Поза форумом
Процес демократизації... Взагалі б я встановив совєтську систему. Але ми так тягнемось до європейських мірок життя. Ну тоді...
1) Кімната органів студентського самоврядування.
2) На рівні кафедр запрошувати на засідання старост груп.
3) На рівні факультету включити в склад Вченої Ради факультету представників студентського самоврядування (профбюро студентів, студпарламент, студрада).
4) Забезпечити окремою статею фінансування студпарламенту.
5) І т.д.
Звучить дуже нагло. Але ж ми так біжимо в західному напрямку... Я сам в цьому семестрі зтикнувся з такою проблемою, як зневажання прав студентів. Той же зав. кафедрою слухає тільки сторону викладача, а на студентів всім начхати, хоч вся група кричить, що викладач не правий. Чому дійсно б не почати процес демократизації на рівні кафедр?
В вересні 2006 року в Польші відбудеться форум студентського самоврядування. Питання тільки в одному: що дасть нашому факультету присутність на ньому хіміків?
Єдине, що залишається, це чекати юридично закріплених прав студентів на діяльність таких організацій. В даний час працює відома совєтська система - студрада - руки Дирекції студмістечка по виселенню студентів з гуртожитку, профсоюз - роздача проїзних та путівок на відпочинок, СП - взагалі не зрозуміло чим займається, хіба що популізмом.
Радує одне, що хімфак - один із декількох факультетів, де студентсво хоч щось робить цікаве і дружньо.
Поза форумом
Комусь дають - хтось забирає
Поза форумом
[ Згенеровано за 0.033 секунд, виконано 7 запитів - Використано пам'яті: 586.13 КБ (Пік: 632.7 КБ) ]